De Mahle membraanhuizen zijn eindelijk klaar. De eerste serie is vorige week uitgeleverd en ik kreeg ontzettend leuke en positieve reacties zoals deze die je hieronder kunt lezen:

“Hee Johan alles klar …Membran ist da Super Geil ….Top Arbeit … Super BMP Shop … nur Top Parts die auch funktionieren … !

Nu heb ik ook een aantal setjes in het zilver en in het zwart laten anodiseren puur om te kijken hoe dit eruit zou komen te zien en natuurlijk om jullie reacties te peilen. Vinden jullie dit mooi en heeft het een toegevoegde waarde omdat de membraanhuizen dan ongeveer 10 euro per stuk duurder worden?
Welke kleur heeft de voorkeur? Zwart, zilver of naturel? Ik kan eerlijk gezegd geen keuze maken.. en dus leg ik hem aan jullie voor en aan de hand van de uitkomsten zal ik een beslissing nemen. Natuurlijk neem ik zelf wel 1 zwarte want dat hoort namelijk bij Black Mamba Parts :).

Om een goede keuze te kunnen maken vind je onderstaand een aantal slide shows die je een goede indruk kunnen geven. Reacties stel ik zeer op prijs…

NATUREL

Deze slideshow vereist JavaScript.

ZILVER

Deze slideshow vereist JavaScript.

ZWART

Deze slideshow vereist JavaScript.

En hier alle drie naast elkaar:

img-20161020-wa0006

De getoonde membraanhuizen zijn voor Mahle cilinders ontwikkeld worden. De doorlaat van de deksel bedraagt 24mm. De aansluiting is gemaakt voor de Bing 20/23 en de Mikuni VM20-151 mits deze is voorzien van een BMP adapterset. Indien je een Mikuni 24 wilt plaatsen dan is dit mogelijk maar dan moet de carburateur iets uitgedraaid worden. Voor de Mikuni VM carburateurs met de maten 24. 26 en 28 komen aparte deksels met rubberen aansluiting zodat deze carburateurs niet meer uitgedraaid hoeven te worden.

Voor KT cilinders hebben we door een andere cilindermaatvoering afzonderlijke membraanhuizen gemaakt. Die verwacht ik over 14 dagen in huis te hebben.

En tot slot dan nog een video over het ontwikkelingsproces van de membraanhuizen de afgelopen 12 maanden:

6 reacties

  1. Dag Bernard,
   ik zie jouw reactie nu pas. Ligt aan het type cilinder dat je hebt als het Mahle of parmakit is dan heb je een Mahle membraanhuis nodig. Heb je een KT, Maxwell of Voskamp dan heb je een KT Membraanhuis nodig. De 17 past niet op het spruitstuk. Valt wel te regelen met een rubber er tussen…

   Like

 1. Hoi liefhebbers,

  Past jullie membraamhuis ook op een parmakit ( SB ) en wanneer ik een membraamhuis koop voor een Bing 20 mm ,kanik dan apart een spruitstuk erbij kopen voor een OKO 24 mm vlakschuif zodat ik kan experimenteren ?

  Groet Ted van der Meer.

  Like

  1. Hallo Ted,

   ik heb het membraanhuis niet op een Parmakit geprobeerd maar deze heeft de inlaat op dezelfde hoogte staan als de Mahle cilinders en dus zou de Mahle versie van het membraanhuis moeten passen. De Bing 20 past dan zonder problemen op het standaard meegeleverd spruitstuk. Het is mogelijk om separaat het 2de spruitstukje erbij te kopen.

   Mocht het niet op een Parmakit passen dan krijg je natuurlijk een volledige refund :).

   Met vriendelijke groet,

   Johan

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s