Ik heb de uitlaat voor de “looks” onder een Kreidler van een Duitse klant gehangen. Deze Kreidler wordt voorzien van een 44×42=64 cc membraankit.

Nu vraag ik mezelf af wanneer ik het eindstuk dezelfde dikte geef als de belly (middenstuk) of die niet te kolossaal gaat worden. De standaard RS uitlaat heeft een middenstuk diameter van 70 mm en dit prototype 85 mm. Ik vind het prototype zo ook ongelooflijk mooi maar de Kreidler liefhebbers beslissen :)….

Wat vinden jullie? (zie de foto’s)


7 reacties

  1. Wat ik het mooiste vind is de eindkap. Het conische hoeft van mij niet maar is niet lelijk. Korter is beter, halverwege de achteras en de band is het sportiefst. Ga je ook bochten leveren? Als ie idd een powerband geeft van 6500-11000 rpm dan is het voor mij de ideale uitlaat. De BMP60RS die ik had liet zich prima tot hoogglans oppoetsen.

    Like

  2. Persoonlijk zou ik het eindstuk dezelfde dikte geven als het middenstuk en als het mogelijk zou zijn zou ik de lengte wat inkorten, vind hem best lang zo.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s