Vandaag een hele rits uitlaten binnengekregen voor Honda en Puch. Die laatste zijn speciaal vervaardigd voor de Amerikaanse markt

Black Mamba Parts Puch Auspuff

Binnenkort beginnen we aan een nieuwe serie BMP-80 en BMP-60T (T van Touring) uitlaten. Ik wil echter graag jullie advies horen of er interesse is in gekleurde uitlaten! Ik kan nu nog beslissen om een aantal in kleur te maken.

Onderstaand de foto’s van de uitlaten. Het betreft hier de Puch uitlaten….

Deze slideshow vereist JavaScript.

De onderste uitlaat is een stalen uitlaat Full colour. De 2de van onder is een stalen uitlaat combi colour en naturel. De 3de van onder is een RVS uitlaat en de bovenste is een normaal gegalvaniseerde stalen uitlaat. Welke vinden jullie het mooiste indien je die onder jouw Kreidler zou willen bouwen?

Voor de goede orde hier nog even een foto van de BMP80 RVS uitlaat zodat je een beter beeld kunt vormen.. Probeer even voor te stellen hoe een gekleurde uitlaat onder de Kreidler zou staan..

BMP-80
BMP-80
BMP-80
BMP-80

Wat zou jullie voorkeur hebben?

10 reacties

 1. Ik vind de RVS wel mooi. Maar het ligt ook aan wat voor style Kreidler je hebt . Voor ingetogen style een gegalvaniseerd met vaste doorlopende demper. Evt mechanische gedempte. Voor een bling Kreidler de onderste vinden vooral de Duitsers mooi denk ik

  Geliked door 1 persoon

   1. Hoi Teun,
    nee… ik moet ze in serie bestellen. Ze zijn allemaal in het RVS alleen die met kleurtjes krijgen een nabehandeling… Ik heb nu 2 stuks 60cc in het blauw besteld om te kijken hoe ze eruit komen te zien. Als dat goed is dan bestel ik de volgende x meer blauwe bij in 80cc uitvoering..

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s