Er is me vaker gevraagd om een nette carburateurklem in het Black Mamba Parts assortiment op te nemen. Sowieso voor de combinatie BMP Membraanhuis met klein spruitstuk (doorsnede 24mm) en de Mikuni VM24-489/512 was er nog geen nette en goede carburateurklem verkrijgbaar. De klem past ook op de Mikuni VM26-665 en de Mikuni VM28-57.

Nu hebben we dan eindelijk een mooie passende en goede klem in het assortiment kunnen opnemen. Bekijk de beelden en als het wat voor je is dan kun je op het logo van de webshop drukken om de klem meteen in de webshop te kunnen kopen….

Deze slideshow vereist JavaScript.

Black Mamba Parts Webshop

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s