Vanaf nu is het mogelijk om ook jouw eigen logo in plaats van het Kreidler logo in de tandwielbeschermer te laten frezen. Hiervoor heb ik jouw logo nodig in een zogenaamd vector bestand. Dit zijn bestanden met de extensies: DXF DWG EPS of AI. Natuurlijk worden hier meerkosten voor gerekend maar dan heb je ook iets unieks! Heb je interesse dan mail me even op blackmambaparts@gmail.com of stuur me even een berichtje via facebook.

Ab heute ist es möglich um dein eigenes Logo statt des Kreidler Logo in den Ritzelschutz fräsen zu lassen. Ich brauche dafür dein Logo in ein sogenannter vector Datei. Das sind Dateien mit: DXF DWG EPS oder AI. Natürlich werden hier extra kosten für gerechnet aber man bekommt dann etwas was keiner hat! Bei Interesse bitte sich richten an folgenden E-mailadresse: blackmambaparts@gmail.com oder sende mir eine PN via Facebook.

From now on it is possible to also mill your own logo, instead of Kreidler’s, into the sprocket protector cap. In order to do this, I will need your logo in a so-called vector file. These are files with the extensions: DXF DWG EPS or AI. Inevitably, some additional costs will be charged for this, but you will get something unique! In case you are interested, please contact me at: blackmambaparts@gmail.com or just drop me a line via facebook.

Komt hier jouw Logo op?625x465_4187192_13562328_1451146844

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s