Gisteren tijdens het seizoen klaarmaken van mijn racer arriveerde het met smacht verlangde pakketje met de eerste “proef” ontstekingsdeksel. Uiteindelijk zijn er 5 verschillende ontstekingsdeksels ontworpen en voor productie op een CNC bank geprogrammeerd.

Voor meer informatie over die 5 ontstekingsdeksels verwijs ik je naar een vorig bericht hierover:

https://blackmambaparts.com/2015/11/06/straks-wellicht-de-5-ontstekingsdeksels-waar-je-uit-kunt-kiezen/

Of en wanneer de ontstekingsdeksels er gaan komen ligt onder andere de productiekosten van zo’n deksel. Het moet uiteindelijk wel aantrekkelijk blijven voor de aspirant koper. Hiervoor worden meerdere wegen bewandelt zoals bijvoorbeeld het eventueel 3D printen van zo’n deksel in verschillende materialen en of kleuren. Wellicht dat er straks dus meerdere opties gaan komen waar jezelf een keuze uit kunt maken bij de bestelling in de webshop. Dat ben ik op dit moment aan het onderzoeken. To be continued dus :)..

In ieder geval alvast een ruime foto-impressie hier onder:

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s