De allereerste serie membraanhuizen voor KT cilinders was al binnen 2 weken uitverkocht. De interesse in een vervolgserie voor zowel de KT – als de Mahle cilinders is dan ook erg groot. Vaak wordt me naar de pasvorm van de nieuwe membraanhuizen gevraagd. Past die wel onder de rechterzijkap en sluit die zijkap dan nog wel aan?

Eén van de gelukkige eigenaren stuurde me onlangs enkele foto’s van het geplaatste BMP membraanhuis. Oordeel zelf maar of die past :)….

BMP Membraanhuis, BMP Membrangehäuse
BMP Membraanhuis, BMP Membrangehäuse
BMP Membraanhuis, BMP Membrangehäuse
BMP Membraanhuis, BMP Membrangehäuse

IMG-20160816-WA0001

IMG-20160816-WA0000

Wanneer verwachten we de nieuwe serie membraanhuizen voor zowel de KT- als de Mahle cilinders? Ik heb voorlopig week 35/36 doorgekregen.

2 reacties

 1. Hoi Johan,

  Ik heb interesse in een los membraamhuis. Dus Google op Black Mamba…. Kom ik terecht bij het bedrijf Shapeways, deze verkoopt kunststof membraamhuizen met jouw logo erop, maar nog veel meer ( ik denk 3-D geprinte ) onderdelen.

  Ben je hier mee bekend ?

  Ik hoor t graag !

  grt,

  Jean-Pierre Jansen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s