Te koop mijn in 2017 gereden 18 pk sterke 60cc cilinder.

In 2018 ga ik “Back to Basic”. Op dit moment bouw ik een nieuw blok op met een nieuw ontwikkelde 6 bak , BMP koppeling en een nieuw type 50cc cilinder. Dat is de reden dat ik mijn 18 pk cilinder van 2017 ga verkopen.

De cilinder is voorzien van een nieuwe Powerseal nikasil wand alsmede van een nieuwe kwalitatief hoogwaardige VHM zuiger. Ik heb de zuiger al voorzien van het juiste formaat gat. Het karakter van de cilinder veranderd met de uitlaat die je eronder hangt. De 18 pk zijn bereikt met de welbekende KTP60 uitlaat. Uitermate geschikt voor hoge topsnelheden en sportief/race karakter. Wil je meer toereigenschappen maar vooral meer koppel aan het achterwiel dan is de BMP80 uitlaat de betere uitlaat. Desondanks behaalde ik afgelopen zomer in Enkenbach met de BMP80 uitlaat een digitale topsnelheid van 128 km/u. Onderstaand de testbankgrafieken:

Kreidler 60cc 18 pk
Kreidler 60cc 16,7 Pk met BMP80 maar met veel meer koppel en kracht

Ik kan geen prijs afgeven voor deze cilinder omdat je deze modulair kunt opbouwen met een normale kop of met een BMP kop, een BMP membraanhuis en dat vergt maatwerk. Heb je dus interesse in deze cilinder neem dan contact per mail met me op en dan nemen we samen door wat jouw wensen zijn en dan kan ik een definitieve prijs afgeven. Ik wil niet vervelend overkomen maar een 18pk cilinder is niet goedkoop. Er zitten veel uren in om dit te bereiken…

Onderstaand een videopresentatie van de cilinder:

Deze slideshow vereist JavaScript.

3 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s