Black Mamba Parts is standhouder op de Internationale Oldtimerbeurs te Budel/Hamont.

Black Mamba Parts is op zondag 23 april aanstaande als standhouderhouder aanwezig op de grote Oldtimerbeurs Budel/Hamont. Wij pakken groots uit met speciale acties op bijvoorbeeld het gebied van  Kokusan/HPI ontstekingen. Natuurlijk vormen onze CNC gefreesde ontstekingsdeksels en tandwielbeschermers een onderdeel van het aanwezige assortiment op die dag. Ook de bekende Black Mamba Parts koppelingssetjes zullen aanwezig zijn. Wellicht wil je de prachtige BMP80 RVS uitlaat eens bewonderen of wil je het verschil eens zien tussen het oude type membraanhuizen en de BMP Membraanhuizen? Het kan allemaal op 23 april aanstaande op de Oldtimerbeurs Budel/Hamont!

De routebeschrijving naar deze grootste regionale Oldtimerbeurs vind je hier: http://www.oldtimerbeurs.be/route-en-parkeren

Tot ziens op 23 april in te Budel/Hamont!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s