De Black Mamba Parts sportieve 60cc 15 pk+ rijdt inmiddels al naar aller tevredenheid internationaal in 7 landen. Vooral in combinatie met de sportieve Black Mamba Parts 5 bak close versnellingsbak waan je jezelf al snel Jan de Vries in zijn beste jaren getuige de reacties die ik vaak van klanten krijg! Hier nog een reactie die ik deze week nog mocht ontvangen:

“Beste Johan,

Dat is een top service!

De 60cc set die ik bij jou heb aangeschaft doet het trouwens ook uitstekend! Ben er erg blij mee.
Zelfs met mijn lengte 1.90 en gewicht 115kg is met een beetje wind mee 120kmpu haalbaar!

Afgelopen september verzocht een hele goede vriend van me om zijn zuigergestuurde 60cc set om te toveren in een sterke membraangestuurde toermachine. Het hoefde geen snelheidsmonster te worden maar meer een Kreidler waarmee je en rustig met een toertochtje zou kunnen rond tokkelen maar ook mee uit de hoek zou kunnen komen wanneer je aan het gas zou draaien. Het resultaat na aanpassing van de set was verbluffend! We hebben 1 dag nodig gehad om de juiste carburatieafstelling te krijgen maar die Kreidler ging als een speer met een Mikuni VM20 als gasfabriek.

Inmiddels hebben zich al meer mensen bij me gemeld met interesse voor een dergelijk toersetje. Dus afgelopen weken daar maar eens mee aan de slag gegaan. Zoals het er nu naar uit ziet komen er straks 4 varianten van zowel een 50 als een 60 cc op de markt. Vandaag heb ik de eerste set voorzichtig tot leven geroepen. Doelstelling van deze variant van de set is om maximaal bruikbaar vermogen bij lagere toeren te verkrijgen met gebruik van het originele luchtfilter. Natuurlijk heb ik het filter eruit gehaald en zitten er 2 gaten in het luchtfiterhuis maar het lawaai blijft erg beperkt. Het was even zoeken naar een bruikbare carburatieafstelling maar het resultaat mag er zijn! Komende weken de testbank maar eens opzoeken. Meten is immers weten maar 1 ding is zeker: Ik ben verliefd op het rijgedrag! De kracht onderin voor een 60cc is ongelooflijk Wat gaat die wel niet doen wanneer ik zowel met een Kelk en Twinair ga rijden? We gaan het de komende weken zien? To be continued dus maar ik zal eerst maar eens de eerste klappen laten horen :)…

 

2 reacties

 1. Hallo hoffe es geht auf deutsch
  Was kostet das komplette 60cc touring set mit allem
  Was man zu der lesitung benötigt?

  Und was wäre alles an teilen dabei?

  Mit freundlichen Grüßen

  Like

  1. Hallo Markus,

   Dabei sind:
   KT Zylinder
   9 Kanal tuning
   VHM Kolben
   Black Mamba Zylinderkopf mit extra Kühlkörper
   Jtmx Membransatz mit 4 klappen Membran oder
   BMP Membran mit 8 klappen Vforce 3 Membran
   Vergaser Mikuni VM20-151
   BMP Adaptersatz für Vergaser Mikuni VM20-151
   Dick Baan/ Homoet verlängerter 4 P Auspuff mit lose Krümmer..

   Schick mir bitte deine Emailadresse auf blackmambaparts@gmail.com und dann schicke ich dir die Preise..

   MFG,

   Johan.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s