Black Mamba Parts Remschijf Adapter

Met de Black Mamba Parts Schijfrem Adapter passen alle Kreidler- en Black Mamba Parts schijfremmen op zowel de Naaf Small als op de Naaf Ultra Small.

Deze slideshow vereist JavaScript.

4 reacties

 1. Beste heer/mevrouw,
  Ik ben in het bezit van een kreidler rmc met sterwielen.
  Graag wil ik de wielen vervangen door spaak velgen en heb dus een adapter nodig.
  De trommel achter is 160 mm dus ook voor hetzelfde.
  De trommels heb ik.
  Kan hier dan een adapter in of wat moet ik precies hebben?
  Graag hoor ik wat jullie voor mij kunnen betekenen.
  Kunnen jullie mij ook een kostenoverzicht mailen? evt met foto.
  Met vriendelijke groet,
  Jilles Dekker
  06-51850564

  Like

  1. Dag Jilles,
   dank je wel voor de interesse in een remschijfadapter.Je wilt de blijkbaar de originele remtrommel gebruiken hiervoor. Helaas heb ik geen oplossing voor je omdat die adapters”opmaat” gemaakt moeten worden voor juist die ene trommel en dat is erg arbeidsintensief en economisch niet verantwoord. Dit komt omdat de voering van de ene trommel door slijtage meer te verduren heeft gehad dan de andere. Deze winter hoop ik met een eigen naaf te komen voor spaakvelgen waardoor je geen adapter meer nodig hebt.
   Met vriendelijke groet,

   JOhan

   Like

   1. Hallo Johan,
    Zojuist nogmaals de vraag gesteld via het formulier op de site en zag daarna je reactie die je al verstuurd had op 7 nov. ( wist niet hoe het werkte).
    Is er nu wel een gehele naaf die ik zou kunnen gebruiken? ( die staan toch op de site?)
    Zo niet wanneer denk je met die eigen naaf te komen?
    Graag hoor ik hier over.
    Is er evt. een shop waar ik kan komen kijken en overleggen of een telefoon nummer?
    Je kan mij altijd bellen ( ook op zondag ) ik vindt het prettig om telefonische contact te hebben.
    Alvast bedankt voor de moeite.
    Vriendelijke groet,
    Jilles Dekker.
    06-51850564

    Geliked door 1 persoon

   2. Hallo Jilles,

    de naven die ik gebruikte voor remschijven heb ik niet meer. Ben dus helemaal uitverkocht. Niet getreurd…. de naaf voor dubbele schijven is nu bijna klaar en dan passen we die ook aan voor 1 schijf en dat de kmteller er ook op past. Beide naven worden CNC gefreesd. We kunnen eventueel dinsdag even bellen. Maandag werk ik de hele dag extern en dinsdags kan ik overdag telefoneren..

    Groetjes,
    Johan.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s