Black Mamba Parts Mikuni VM20-151

Deze 20 mm Mikuni carburateur werd standaard met de latere Zündapp modellen uitgeleverd. De standaard sproeierbezetting is daarom al bijzonder geschikt voor een Kreidler RS met 6,25 Pk.

Om de carburateur passend achter de Kreidler RS zijschermen te krijgen hebben wij een adapterset ontwikkeld. Die vind je tevens onder het menu “Carburateurs” terug.

Om een goede indicatie te krijgen of de diameter van deze carburateur bij jouw tuning past heb ik onderstaand overzicht voor je gemaakt:

Black Mamba Parts Mikuni carburateur Vergaser diameteroverzicht

Wil je de ervaringen lezen van Kreidlerliefhebbers dan kun je die op het Kreidlerforum lezen en dan wel hier: http://www.kreidler.nl/forum/viewtopic.php?f=4&t=37928&start=50

LET OP: Alle Mikuni carburateurs/onderdelen die je op deze website vindt zijn allemaal origineel Mikuni.

Black Mamba Parts Mikuni VM20-151

Black Mamba Parts Mikuni VM20-151

Black Mamba Parts Mikuni VM20-151

Black Mamba Parts Mikuni VM20-151

Druk op de onderstaande knop wanneer je deze moderne gasfabriek wilt aanschaffen :).

Black Mamba Parts Webshop

6 reacties

 1. Hallo ik heb een kreidler rs op motorkenteken gifgroen 1977 met schijrem voorzien van een originele sb cilinder met meteoor zuiger en een 20 mm bing . Deze motor rijdt 80 en dat is te langzaam wat zijn de mogelijkheden ik denk aan 50 cc membraan met een mikuni en een andere uitlaat. 100 km per uur zou mooi zijn. Ik heb jou naam via Rion gekregen , graag hoor ik van jou, gr. Frank stegeman tel. 06 -52801902 email stegeman@ me.comf

  Like

   1. Hallo Johan, hoe gaat het met mijn Kreidler , die gifgroene RMC , 1 mei heb ik de bloesemrit In angeren en dat wordt gedomineerd door de zundappboys die met 80 cc rijden , die wil ik graag eruit rijden, dat lukte al met goed rijden maar als het makkelijker kan hou ik me aanbevolen, gr. Frank eerlijkheid gebied me dat ik ze net bij kon houden met slim rijden

    Verstuurd vanaf mijn iPhone

    Like

   2. Dank je Johan, kijk het blok even na dit is gereviseerd 2 jaar geleden volgens de man , je weet het nooit , meten is weten, gr. Frank

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s