Artikel/Article is in het Nederlands/ Deutsch / English.

NEDERLANDS
Voor slechts 125 euro (ex. verzenden) te koop een perfecte replica van de originele Van Veen Motorsteun voor de preparatie van jouw blok. Er is geen motorsteun zo handig als de Van Veen Motorsteun. Al veel bokken op verschillende motorsteunen gereviseerd maar niets verslaat in handigheid en in stevigheid deze motorsteun. Heb je interesse stuur me dan even een mail naar blackmambaparts@gmail.com. Er zijn slechts een zeer klein aantal van deze motorsteunen gemaakt.. wacht dus niet te lang sowieso niet nu die internationaal gaat…

DEUTSCH
Für nur 125 Euro exklusive Versand zu verkaufen einen perfekten Replica van der Van Veen Motorhalter um deinen Motor neu zu machen. Es gibt keinen Motorhalter wo man so gut mit arbeiten kann als der Van Veen Motorhalter. Ich habe schon viele Motoren auf verschiedene Motorhalter neu gemacht aber es gibt keine wo das überholen so viel Spass bringt. Bei Interesse: schreib mich an per Email: blackmambaparts@gmail.com. Es gibt nur eine Kleinserie also bitte warte nicht zu lange..

ENGLISH
For just 125 Euros (ex shipping) for sale a perfect replica of the Van Veen Kreidler Engine Mount to overhaul your Kreidler engine. There is no comparison in how handy and sturdy this Engine Mount is. I’ve done a lot of overhauling on different engine mounts but nothing beats the Van Veen replica. If you’ve got some interest in this engine mount then please drop a line at blackmambaparts@gmail.com. The serie is very limited so don’t wait to long..

Black Mamba Parts Kreidler Motorsteun Motorhalter Engine Mount

Black Mamba Parts Kreidler Motorsteun Motorhalter Engine Mount

Black Mamba Parts Kreidler Motorsteun Motorhalter Engine Mount

Black Mamba Parts Kreidler Motorsteun Motorhalter Engine Mount

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s