Vandaag eindelijk weer eens een dag in de schuur kunnen doorbrengen. Dat zat er de afgelopen 2 weken helaas niet meer in. Als eerste het reserveblok onder de zwarte mamba vandaan gehaald en onder de RS van mijn vrouw gehangen. Ik wilde er zeker van zijn dat het membraanhuis niet in conflict zou komen met het originele frame. Alles paste uitermate goed zodat vanaf maandag aanstaande de membraanhuisjes in productie genomen kunnen worden.

Daarna de RS van mijn vrouw voorzien van de nieuwe Black Mamba Parts 260mm zwevende remschijf. Ik heb even zitten stoeien of ik de volledige blanke zou nemen of die zwarte met het chromen binnenhart. De keuze is uiteindelijk gevallen op de volledige blanke omdat die kleurstelling iets meer bij een originele RS past.


Afgelopen tijd ook weer nieuwe remklauwadapters laten maken voor de 2 zuigerremklauwen zodat ook deze weer voor een betaalbare prijs de remcapaciteit van een Kreidler verdubbelen.

Er komen dus 4 varianten:

1) 2 zuiger remklauw met vaste schijf;
2) 2 zuiger remklauw met zwevende schijf;
3) 4 zuiger remklauw met vaste schijf;
4) 4 zuiger remklauw met zwevende schijf.

De 2 zuigerremklauw is beschikbaar in de kleur goud. Wellicht later ook in de kleur zilver. De 4 zuigerremklauw is beschikbaar in de kleuren:

– zwart;
– zilver;
– chroom (tegen meerprijs);
– titanium;
– rood.

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s