Ik wil iedereen bedanken voor het meedenken! Uiteindelijk gisteren de keuze willen maken welke ontstekingsdeksel(s) we dan uiteindelijk in productie zouden willen nemen. Pooeehh het was een moeilijke keuze! Het initiële idee was eigenlijk ontstaan uit het plan om een ontstekingsdeksel voor extra koeling te ontwerpen. Vooral stevig getunde Kreidlers zouden hieruit een groot voordeel kunnen behalen.

Juist door de vele positieve reacties hebben we daarom besloten om meerdere ontstekingsdeksels in het assortiment op te nemen…. en hier zijn ze dan op een rij:

Ontstekingsdeksel grote gaten OPEN gesneden Logo Ontstekingsdeksel grote gaten dicht logo Ontstekingsdeksel DICHT Kreidler logo Ontstekingsdeksel BM Logo OPEN grote gaten Ontstekingsdeksel BM Logo dicht grote gaten

De procedure is nu dat we eerst de pasvorm gaan controleren door de deksels in 3 D uit te printen. Pas dan kunnen we gaan produceren…. “To be continued” dus :)..

2 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s